Hozzávalók (4 személyre):
1 kg harcsa
1 kg burgonya
300 g paradicsom
300 g zöldpaprika
só
Elkészítés:
A burgonyát héjában megfőzzük, lehűtjük, meghámozzuk és felkarikázzuk. A halat a húsos oldalán beirdaljuk és besózzuk. Lisztbe forgatjuk, és nagyon kevés zsiradékon hirtelen mindkét oldalán elősütjük. A burgonyát kizsírozott tepsibe tesszük és megsózzuk. Befedjük a felkarikázott paradicsommal és paprikával. Tetejére az elősütött halszeleteket tesszük, és 180 fokos sütőben 40 perc alatt készre sütjük.
1 adag tartalmaz:
energia: 490 kcal
szénhidrát: 52 g
fehérje: 52 g
zsír: 8 g
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.