Hozzávalók (4 személyre):
800 g pulykamell
200 g aszalt szilva
1000 g sárgarépa
só, bors
Elkészítés:
A megmosott, megtörölt húst sóval, borssal bedörzsöljük, közepébe batyut vágunk és megtöltjük az aszalt gyümölcsökkel. Előmelegített sütőbe toljuk, majd lefedve, 200 fokon kb. 70 percet sütjük.
A meghámozott sárgarépát karikákra vágjuk, majd forrásban lévő sós vízben 8-10 perc alatt puhára főzzük. Az elkészült húst szeleteljük, és együtt tálaljuk a sárgarépával.
1 adag tartalmaz:
energia: 486 kcal
szénhidrát: 49 g
fehérje: 56 g
zsír: 8 g
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.