Hozzávalók (4 személyre):
500 g juhbeles virsli
300 g tarhonya
1 fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
1 üveg lecsó
őrölt pirospaprika
só, bors
Elkészítés:
Meghámozzuk a hagymát, finomra vágjuk, zsiradékon megdinszteljük. Hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, sózzuk, borsozzuk, meghintjük őrölt pirospaprikával. Átkeverjük, felöntjük kevés vízzel, addig forraljuk, míg el nem forr a leve. Ismét felöntjük vízzel, és végül belerakjuk a karikára vágott virslit és a lecsót, majd jó alaposan összeforraljuk. A tarhonyát kevés zsiradékon pirosra pirítjuk, vízzel felöntjük, sózzuk és megfőzzük.
1 adag tartalmaz:
energia: 608 kcal
szénhidrát: 47 g
fehérje: 24 g
zsír: 34 g
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.