Hozzávalók (4 személyre):
800 g burgonya
500 g darált sertéshús
1 db tojás
30 g vöröshagyma
20 g zsemlemorzsa
25 g újhagyma
100 g pesto
150 g feta sajt
édes pirospaprika
rozmaring
só, bors
Elkészítés:
A fasírthoz a vöröshagymát vágjuk apróra, keverjük össze a darált hússal, a tojással és a zsemlemorzsával, és fűszerezzük sóval, borssal és pirospaprikával. Egy rudat formálunk belőle oly módon, hogy a közepébe sorakoztatjuk a rozmaringgal megszórt újhagymákat. 180 fokos sütőben süssük 40 percig, majd szeleteljük.
A burgonyát alapos tisztítás után héjában megfőzzük. Ha kihűlt megpucoljuk és daraboljuk, majd összekeverjük a pestoval és a felkockázott feta sajttal. A fasírttal együtt tálaljuk.
1 adag tartalmaz:
energia: 613 kcal
szénhidrát: 43 g
fehérje: 38 g
zsír: 31 g
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.