Hozzávalók (4 személyre):
500 g sertéscomb
150 g feta sajt
500 g sárgarépa
500 g cukkini
1 fej vöröshagyma
1 dl fehérbor
só, bors
őrölt babér
oregánó
150 g basmati rizs
Elkészítés:
Feldaraboljuk a sertést. Egy kis tálban összekeverjük a fűszereket pici sóval és frissen őrölt fekete borssal, bedörzsöljük vele a húst. Berakjuk egy jénaiba, öntünk rá 1 db fehérbort, alufóliával lezárjuk, és 180 fokos sütőbe toljuk. Kb. fél óra múlva kivesszük, leszedjük róla a fóliát, és mellé dobjuk a meghámozott, nagyobb darabokra vágott sárgarépát, cukkínit és vöröshagymát. Visszatesszük a takarást és még kb. fél óráig sütjük. Kivesszük a húst, és a zöldségekre rámorzsoljuk a feta sajtot. Főtt rizzsel tálaljuk.
1 adag tartalmaz:
energia: 555 kcal
szénhidrát: 48 g
fehérje: 39 g
zsír: 20 g
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.