Hozzávalók (4 személyre):
400 g sárgarépa
400 g cukkini
50 g vöröshagyma
200 g durumtészta
200 g pesto szósz
100 g parmezán
só, bors
Elkészítés:
A megmosott, meghámozott sárgarépát és cukkinit felkockázzuk. A hagymát apróra vágjuk, és 1 evőkanál olajon megfonnyasztjuk. Rádobjuk a zöldségeket, sózzuk, borsozzuk, és addig sütjük, amíg meg nem puhul. A tésztát kifőzzük, összekeverjük a pesztó szósszal és a zöldséges raguval, és reszelt parmezánnal tálaljuk.
1 adag tartalmaz:
energia: 499 kcal
szénhidrát: 53 g
fehérje: 18 g
zsír: 24 g
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.