Hozzávalók (4 személyre):
800 g karfiol
70 g vöröshagyma
500 g sárgarépa
500 g zöldborsó
100 g újhagyma
8 db rántott sajt
só, bors
1 evőkanál szezámolaj
Elkészítés:
Megmossuk a karfiolt, rózsáira szedjük, és addig aprítjuk, amíg kb 1 cm-es darabokat kapunk. A vöröshagymát felkockázzuk, és a felhevített szezámolajon néhány percig pirítjuk. Hozzáadjuk az apróra kockázott sárgarépát, puhára pároljuk. A borsót és a karfiolt is a zöldségekhez keverjük, tovább pirítjuk, sózzuk, borsozzuk. Ha minden megpuhult, akkor felkarikázott újhagymával és rántott sajttal kínáljuk.
1 adag tartalmaz:
energia: 514 kcal
szénhidrát: 49 g
fehérje: 31 g
zsír: 22 g
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.