Hozzávalók (4 személyre):
200 g durumtészta
250 g sárgarépa
1 nagy fej lilahagyma
250 g zöldborsó
100 g kékpenészes sajt
150 g natúr joghurt
50 g majonéz
só, bors
Elkészítés:
A tésztát bő, forrásban lévő sós vízben kifőzzük. Hideg vízzel leöblítjük, lecsepegtetjük. Közben a megtisztított hagymát és a sárgarépát felaprítjuk, majd a zöldborsóval együtt megfőzzük. A márványsajtot lereszeljük, és a joghurttal összekeverjük. Sóval, borssal ízesítjük, és az összekevert tésztasalátára öntjük.
1 adag tartalmaz:
energia: 470 kcal
szénhidrát: 55 g
fehérje: 18 g
zsír: 20 g
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.