Hozzávalók (4 személyre):
380 g sárgarépa
300 g édesburgonya
80 g paradicsom
80 g póréhagyma
390 g kelbimbó
300 g brokkoli
2 evőkanál olívaolaj
só, bors
provance-i fűszerkeverék
4 szelet rántott hús
Elkészítés:
A zöldségeket meghámozzuk, és nem túl vastag karikákra vágjuk. A brokkolit rózsáira szedjük. Egy tepsit kikenünk olajjal, és elterítjük rajta a zöldségeket. Sóval, borssal és a provance-i fűszerkeverékkel alaposan bedörzsöljük. 180 fokra előmelegített sütőben letakarva kb. 40 perc alatt puhára sütjük. Egy szelet rántott hússal tálaljuk.
1 adag tartalmaz:
energia: 317 kcal
szénhidrát: 40 g
fehérje: 23 g
zsír: 7 g
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.