Hozzávalók (4 személyre):
400 g sárgarépa
550 g burgonya
70 g vöröshagyma
60 g póréhagyma
420 g laskagomba
500 g csirkemell
12 g teavaj
110 g brie
só, bors
szerecsendió
Elkészítés:
A zöldségeket megtisztítjuk, megmossuk és felitatjuk róla a nedvességet. A sárgarépát és a póréhagymát felkarikázzuk, a burgonyát felkockázzuk, a vöröshagymát apróra vágjuk. A gombát is gondosan megtisztítjuk és csíkokra aprítjuk. A serpenyőben felhevített vajon megdinszteljük a hagymát, majd rádobjuk a gombát és megpirítjuk. A felkockázott csirkemellet is hozzáadjuk, sózzuk, borsozzuk, majd puhára sütjük. A végén tesszük hozzá a sajtot, és pár percig együtt pirítjuk őket. A zöldségeket közben egy tepsiben elterítjük, sóval és szerecsendióval fűszerezzük, majd 180 fokon, fél óra alatt puhára sütjük.
1 adag tartalmaz:
energia: 478 kcal
szénhidrát: 40 g
fehérje: 46 g
zsír: 14 g
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.