Hozzávalók (4 személyre):
600 g csirkemell
600 g csiperke
800 g burgonya
1 fej vöröshagyma
só, bors
kakukkfű
Elkészítés:
A csiperkegombát megtisztítjuk, megmossuk és feldaraboljuk. A vöröshagymát megpucoljuk és vékonyan felkarikázzuk. A csirkemellfilét megmossuk, majd sóval és borssal alaposan bedörzsöljük. 180 fokos előmelegített sütőben 25 perc alatt készre sütjük.
Magas falú serpenyőben felforrósítjuk az olajat. Megpároljuk a hagymát és a gombát, majd sózzuk, borsozzuk és kakukkfűvel ízesítjük. A burgonyát felszeleteljük, fűszerezzük, és a sütőbe toljuk.
1 adag tartalmaz:
energia: 426 kcal
szénhidrát: 48 g
fehérje: 51 g
zsír: 2 g
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.