Hozzávalók (4 személyre):
800 g burgonya
500 g sárgarépa
650 g csiperke
só
kakukkfű
petrezselyem
Elkészítés:
Héjastól megfőzzük a krumplit, és külön lábasban puhára főzzük a felkarikázott répát is. A gombát megpucoljuk, a nagyobb fejeket kettévágjuk, sózzuk, kakukkfűvel ízesítjük, és 1 evőkanál vajon puhára pároljuk. A burgonyát meghámozzuk, feldaraboljuk, és a répával együtt egy serpenyőbe tesszük. Sózzuk, megszórjuk petrezselyemmel, és nagy lángon összepirítjuk.
1 adag tartalmaz:
energia: 285 kcal
szénhidrát: 52 g
fehérje: 16 g
zsír: 1 g
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.