Hozzávalók (4 személyre):
500 g csiperke
1 fej vöröshagyma
200 g bulgur
250 g sárgarépa
500 g brokkoli
4 dl alaplé
só, bors
majoránna
Elkészítés:
Közepes lángon felhevítünk egy evőkanál olívaolajat, beletesszük a vékonyra szelt gombát és az apróra vágott hagymát, sózzuk, borsozzuk, és időnként megkeverve addig pároljuk, amíg a hagyma meg nem puhul. Levesszük a tűzről, hozzáadjuk a felaprított sárgarépát, brokkolit az összemorzsolt majoránnát, és felöntjük az alaplével. Felforraljuk és alacsonyabb lángon, fedő alatt megfőzzük benne a bulgurt.
1 adag tartalmaz:
energia: 269 kcal
szénhidrát: 47 g
fehérje: 17 g
zsír: 1 g
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.