Hozzávalók (4 személyre):
560 g csirkemell
4 g kacsazsír
1 db cukkini (720 g)
2 db kápia paprika (120 g)
200 g bulgur
160 g tejföl 20%
só, bors
petrezselyem
Elkészítés:
A csirkemellet kisebb kockákra vágjuk, és a forró zsírban pirítsuk meg. Sózzuk, borsozzuk, és szórjuk bele az apróra vágott paprikát, a megpucolt, kimagozott és felkockázott cukkínit, az aprított petrezselymet, és pároljuk készre. Öntsük fel a tejföllel, és forraljuk újra. Párolt bulgurral tálaljuk.
1 adag tartalmaz:
energia: 478 kcal
szénhidrát: 48 g
fehérje: 43 g
zsír: 12 g
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.