Hozzávalók (4 személyre):
500 g szűzpecsenye
350 g zöldborsó
1 fej vöröshagyma
350 g cukkini
1 csokor petrezselyem zöldje
1 gerezd fokhagyma
200 g quinoa
200 g főzőtejszín
só, bors
Elkészítés:
Lehártyázzuk a szüzet, csíkokra vágjuk, majd kevés felforrósított zsiradékon megpirítjuk. Meghámozzuk a hagymát, félbevágjuk, vékonyan felkarikázzuk, hozzáadjuk a húshoz, és üvegesre pároljuk. Közben a cukkinit hosszában félbevágjuk, felkarikázzuk, rádobjuk a hagymás-húsos alapra ezt is. Kis idő múlva mehet hozzá a zsenge zöldborsó a zúzott fokhagymával együtt. Sózzuk és borsozzuk ízlés szerint, felöntjük a tejszínnel, és megszórjuk a finomra vágott petrezselyem zölddel. Főtt quinoával tálaljuk.
1 adag tartalmaz:
energia: 551 kcal
szénhidrát: 49 g
fehérje: 42 g
zsír: 18 g
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.