Hozzávalók (4 személyre):
600 g csirkemell
125 g natúr joghurt
30 g olíva olaj
só, bors
8-10 szál friss kakukkfű
100 g dijoni mustár
160 basmati rizs
300 g cékla
300 g sárgarépa
300 g fehérrépa
Elkészítés:
A joghurtot az olajjal keverjük el, majd adjuk hozzá az apróra vágott kakukkfüvet, a borsot és a mustárt. A csirkemellet szeleteljük fel, a szeleteket sózzuk meg, a páccal kenjük be, és göngyöljük fel. Lefedve süssük 180 fokon oldalanként 30 percig.
A rizst kétszeres mennyiségű vízben főzzük meg, sóval ízesítsük. A céklát és a répákat hámozzuk meg és kockázzuk fel, majd egy jénaiban összekeverve toljuk be a sütőbe, és addig süssük, amíg meg nem puhul.
1 adag tartalmaz:
energia: 498 kcal
szénhidrát: 49 g
fehérje: 46 g
zsír: 13 g
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.