Hozzávalók (4 személyre):
600 g csirkemell
2 dl főzőtejszín
100 g sárgarépa
100 g petrezselyem gyökér
100 g zellergumó
1 fej vöröshagyma
1 kg tök
250 g natúr joghurt
só, bors
1 csokor kapor
édes pirospaprika
Elkészítés:
A csirkét felkockázzuk, és betesszük 1 órára a fagyasztóba, majd ha megfagyott, összeturmixoljuk a tejszínnel. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, és összekeverjük az előzőleg puhára főtt zöldségekkel. A masszából négy darab egyforma rudat formázunk. Egyesével befóliázzuk őket, és egy forró vízzel megtöltött tepsibe belehelyezzük a rudakat. Félórára 120 fokos sütőbe helyezzük. Tálalás előtt kicsomagoljuk a kolbászokat és forró serpenyőben megpirítjuk.
A tököt lereszeljük, puhára főzzük a kaporral együtt, sózzuk, borsozzuk, majd a natúr joghurttal és a paprikával együtt behabarjuk.
1 adag tartalmaz:
energia: 429 kcal
szénhidrát: 27 g
fehérje: 45 g
zsír: 16 g
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.