Csirkekolbász tökfőzelékkel

Hozzávalók (4 személyre):

600 g csirkemell
2 dl főzőtejszín
100 g sárgarépa
100 g petrezselyem gyökér
100 g zellergumó
1 fej vöröshagyma
1 kg tök
250 g natúr joghurt
só, bors
1 csokor kapor
édes pirospaprika

babgul: huskolbasz - indafoto.hu

Elkészítés:

A csirkét felkockázzuk, és betesszük 1 órára a fagyasztóba, majd ha megfagyott, összeturmixoljuk a tejszínnel. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, és összekeverjük az előzőleg puhára főtt zöldségekkel. A masszából négy darab egyforma rudat formázunk. Egyesével befóliázzuk őket, és egy forró vízzel megtöltött tepsibe belehelyezzük a rudakat. Félórára 120 fokos sütőbe helyezzük. Tálalás előtt kicsomagoljuk a kolbászokat és forró serpenyőben megpirítjuk.

A tököt lereszeljük, puhára főzzük a kaporral együtt, sózzuk, borsozzuk, majd a natúr joghurttal és a paprikával együtt behabarjuk.

1 adag tartalmaz:

energia: 429 kcal
szénhidrát: 27 g
fehérje: 45 g
zsír: 16 g

 

A bejegyzés trackback címe:

https://160g.blog.hu/api/trackback/id/tr9218341113

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Receptek 160 grammos szénhidrát diétához

Címkék

áfonya (3) ajvár (1) alma (10) ananász (3) avokádó (4) babapiskóta (2) babérlevél (2) bacon (16) bambuszrügy (1) bazsalikom (20) birsalma (1) borsikafű (2) brie sajt (1) brokkoli (6) bulgur (11) burgonya (30) cékla (10) cheddar (3) chili (3) citrom (9) cseresznye (2) csicseriborsó (3) csirke (45) csokoládé (1) cukkíni (18) dió (3) édesburgonya (10) ementáli (7) eper (2) erdei gyümölcs (1) étcsoki (3) fahéj (4) fehérbab (3) fehérbor (2) fehérrépa (12) fekete rizs (2) feta (6) fokhagyma (29) főzőhagyma (1) füstölt sajt (3) gnocchi (1) gomba (28) gouda (3) gránátalma (1) grillsajt (1) gyömbér (4) hal (11) jégsaláta (1) juhsajt (1) juhtúró (3) kacsa (5) kagyló (1) kakukkfű (16) kápia paprika (5) kapor (6) káposzta (12) karalábé (6) karfiol (4) kecskesajt (7) kéksajt (4) kelbimbó (2) kelkáposzta (5) kókusz (3) kolbász (6) köménymag (2) koriander (2) körte (2) kovász (2) krémsajt (1) kukorica (10) kukoricapehely (1) kuszkusz (1) lekvár (2) lencse (3) liba (2) lilahagyma (2) lime (1) máj (4) majoranna (9) mák (1) mandula (1) mangó (1) mángold (6) marha (7) mascarpone (4) mazsola (4) medvehagyma (4) menta (1) metélőhagyma (5) mexikói zöldségkeverék (2) méz (9) mozzarella (7) mustár (8) narancs (5) oregánó (4) padlizsán (6) papaya (1) paprika (17) paradicsom (46) parmezán (17) patisszon (2) pesto (2) petrezselyem (38) pisztácia (1) póréhagyma (8) pudingpor (1) pulyka (9) quinoa (3) rák (1) retek (1) rizs (8) rozmaring (6) rukkola (2) saláta (9) sárgarépa (32) sertés (34) sonka (12) sör (2) sóska (3) spárga (5) spenót (15) sütőtök (4) szardella (2) szegfűszeg (1) szerecsendió (4) szezámmag (4) szilva (2) szőlő (2) tárkony (1) tehéntúró (10) tészta (36) tofu (1) tojás (20) tök (6) tonkabab (1) torma (1) tyúk (1) uborka (6) újhagyma (10) virsli (4) vöröshagyma (11) vöröslencse (1) zeller (11) zöldbab (4) zöldborsó (11) zsálya (5) Címkefelhő
süti beállítások módosítása