Hozzávalók (6 személyre):
240 g durum penne
85 g vöröshagyma
350 g csiperke
125 g paraj
50 g újhagyma
150 g brie sajt
50 g majonéz
100 g tejföl 12%
só, bors
Elkészítés:
A tésztát sós vízben kifőzzük és lehűtjük. A gombát megtisztítjuk, feldaraboljuk, és 1 evőkanál olajon puhára pároljuk. A többi zöldséget megmossuk, feldaraboljuk. A majonézt, a tejfölt és a márványsajtot is összekeverjük, ízlés szerint fűszerezzük, és belekeverjük a kihűlt tésztát és a zöldségeket.
1 adag tartalmaz:
energia: 347 kcal
szénhidrát: 35 g
fehérje: 15 g
zsír: 16 g
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.