Hozzávalók (4 személyre):
50 g vöröshagyma
450 g csiperke
500 g pulykamáj
10 g teavaj
100 g madársaláta
250 g paradicsom
100 g balzsamecetes salátaöntet
só, bors
kakukkfű
Elkészítés:
A salátát megtisztítjuk, megmossuk és szárazra rázzuk. A paradicsomot megmossuk, majd apró kockákra vágjuk. Megtisztítjuk és szeletekre vágjuk a gombát.
Hártyáitól megtisztogatjuk a pulykamájat, megmossuk, felitatjuk róla a nedvességet, majd végül keskeny csíkokra vágjuk. A hagymát megtisztítjuk, apró kockákra vágjuk, megfuttatjuk a vajban, majd hozzáadjuk a májat és a gombát. Sóval, borssal, kakukkfűvel ízesítjük, és pár perc alatt készre sütjük. A salátával összekeverve, balzsamecetes salátaöntettel leöntve tálaljuk.
1 adag tartalmaz:
energia: 281 kcal
szénhidrát: 11 g
fehérje: 31 g
zsír: 11 g
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.