Hozzávalók (4 személyre):
230 g durumtészta
1 csokor medvehagyma
200 g sárgarépa
200 g zellergumó
2 dl főzőtejszín
100 g ementáli sajt
só
Elkészítés:
Aprítsuk fel a zöldségeket, sózzuk meg, és pároljuk 45 percig. Turmixoljuk össze, adjuk hozzá a tejszínt és a felaprított medvehagymát, és forraljuk össze. Öntsük a megfőtt tésztára, szórjuk meg friss medvehagymával, reszeljük rá a sajtot, és tálaljuk.
1 adag tartalmaz:
energia: 444 kcal
szénhidrát: 52 g
fehérje: 18 g
zsír: 18 g
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.