Hozzávalók (4 személyre):
2 db fürtös uborka
1 csomó hónapos retek
150 g vegyes saláta mix
150 ml joghurt
4 dkg napraforgómag
fél csokor kapor
só, bors
Elkészítés:
Az uborkát megmossuk és vékony körcikkekre gyaluljuk. A hónapos retket megmossuk, és vékony hasábokra vágjuk. A saláta leveleket megtisztítjuk, és daraboljuk, amennyiben szükséges. A kaprot is megmossuk, majd felaprítjuk, végül belekeverjük a joghurtba, és sóval, borssal ízesítjük.
Az uborkát, a salátát és a retket tálra rendezzük, és leöntjük a mártással. Megszórjuk napraforgómaggal.
1 adag tartalmaz:
energia: 108 kcal
szénhidrát: 7 g
fehérje: 5 g
zsír: 6 g
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.