Hozzávalók (4 személyre):
250 g csiperke
150 g füstölt sonka
100 g parmezán jellegű sajt
250 g durumtészta
1 fej vöröshagyma
1 evőkanál vaj
10 dkg paradicsompüré
1 dl húsleves alaplé
só, bors
csipet cukor
Elkészítés:
A finomra vágott hagymát és a felaprított gombát vajban megpirítjuk, hozzáadjuk a vékonyra metélt sonkát, a paradicsompürét, sóval, borssal és csipetnyi cukorral ízesítjük, felöntjük a húsleves alaplével, és összeforraljuk.
Lobogva forró, bő, sós vízben kifőzzük a tésztát, leszűrjük, lecsepegtetjük, majd hozzákeverjük a mártáshoz és forrón, reszelt sajttal megszórva tálaljuk.
1 adag tartalmaz:
energia: 487 kcal
szénhidrát: 49 g
fehérje: 25 g
zsír: 20 g
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.