Hozzávalók (4 személyre):
1 nagy cukkini
50 g pesto szósz
100 g kecskesajt
200 g quinoa
25 g mazsola
200 g paradicsom
só, bors
Elkészítés:
A quinoát kétszeres mennyiségű vízben megfőzzük. Összekeverjük a pesto szósszal, a feldarabolt paradicsommal és a mazsolával. A cukkinit megmossuk, félbevágjuk, kimagozzuk, fűszerezzük, és megtöltjük a quinoás töltelékkel. Megszórjuk a feldarabolt kecskesajttal és 180 fokon szép pirosra sütjük.
1 adag tartalmaz:
energia: 406 kcal
szénhidrát: 46 g
fehérje: 17 g
zsír: 15 g
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.