Hozzávalók (4 személyre):
1 fej karfiol (1 kg)
100 g krémsajt
5 dl húsleves alaplé
só, bors
őrölt szerecsendió
Elkészítés:
A megtisztított, megmosott karfiolt rózsáira szedjük, és az 5 dl vízben elkevert alaplében, fedő alatt puhára főzzük. Sóval, borssal, szerecsendióval ízesítjük, majd botmixerrel pépesítjük. Belemorzsoljuk az ömlesztett krémsajtot, és újraforralásig főzzük.
1 adag tartalmaz:
energia: 145 kcal
szénhidrát: 11 g
fehérje: 9 g
zsír: 7 g
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.