Hozzávalók (4 személyre):
600 g csirkemell
1 nagy karfiol
1 nagy póréhagyma
200 ml főzőtejszín
200 g basmati rizs
só, bors
curry
Elkészítés:
A csirkemellet megmossuk és megtöröljük, felkockázzuk. A megtisztított karfiolt rózsáira szedjük, és forrásban lévő sós vízben 10 perc alatt puhára főzzük. A póréhagymát is tisztítjuk és karikákra vágjuk.
A csirkemellet kevés vajon megpirítjuk, fűszerezzük, és hozzáadjuk a póréhagymát. Az előfőzött karfiolt is beletesszük, majd felöntjük az 1 evőkanál curryvel elkevert főzőtejszínnel. Összeforraljuk és melegen tálaljuk a kifőtt rizzsel.
1 adag tartalmaz:
energia: 514 kcal
szénhidrát: 51 g
fehérje: 47 g
zsír: 12 g
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.