Vörös rizottó csirkemellel

Hozzávalók (4 személyre):

200 g vörös rizs
200 g paradicsom
200 g kukorica
1 fej vöröshagyma
30 g teavaj
600 g csirkemell
30 g parmezán
só, bors
bazsalikom

babgul: paris rozotto - indafoto.hu

Elkészítés:

Az apróra vágott hagymát egy evőkanál olajon üvegesre párolunk. Rádobjuk a rizst, és pár perc pirítás után felöntjük kétszeres mennyiségű vízzel. Ha nagyjából beszívta a vizet, akkor hozzáadjuk az apróra vágott zöldségeket. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, bazsalikommal fűszerezzük. Ha minden megpuhult, akkor levesszük a tűzről, és belekeverjük a vajat és a parmezán sajtot.

Közben egy serpenyőben oldalanként néhány perc alatt megsütjük a csirkemelleket is, és a rizottóval együtt tálaljuk.

1 adag tartalmaz:

energia: 522 kcal
szénhidrát: 56 g
fehérje: 47 g
zsír: 11 g

A bejegyzés trackback címe:

https://160g.blog.hu/api/trackback/id/tr8918744044

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Receptek 160 grammos szénhidrát diétához

Címkék

áfonya (3) ajvár (1) alma (10) ananász (3) avokádó (4) babapiskóta (2) babérlevél (2) bacon (16) bambuszrügy (1) bazsalikom (20) birsalma (2) borsikafű (2) brie sajt (2) brokkoli (6) bulgur (11) burgonya (31) cékla (11) cheddar (3) chili (3) citrom (9) cseresznye (2) csicseriborsó (3) csirke (46) csokoládé (1) cukkíni (19) dió (3) édesburgonya (11) ementáli (7) eper (2) erdei gyümölcs (1) étcsoki (3) fahéj (4) fehérbab (3) fehérbor (2) fehérrépa (13) fekete rizs (2) feta (6) fokhagyma (30) főzőhagyma (1) füstölt sajt (3) gnocchi (1) gomba (29) gouda (3) gránátalma (1) grillsajt (1) gyömbér (4) hal (11) jégsaláta (1) juhsajt (1) juhtúró (3) kacsa (5) kagyló (1) kakukkfű (17) kápia paprika (5) kapor (6) káposzta (12) karalábé (6) karfiol (4) kecskesajt (7) kéksajt (4) kelbimbó (3) kelkáposzta (5) kókusz (3) kolbász (6) köménymag (2) koriander (2) körte (2) kovász (2) krémsajt (1) kukorica (11) kukoricapehely (1) kuszkusz (2) lekvár (2) lencse (3) liba (2) lilahagyma (3) lime (1) máj (5) majoranna (10) mák (1) mandula (1) mangó (1) mángold (6) marha (7) mascarpone (4) mazsola (4) medvehagyma (4) menta (1) metélőhagyma (5) mexikói zöldségkeverék (2) méz (10) mozzarella (7) mustár (9) narancs (5) oregánó (4) padlizsán (7) papaya (1) paprika (18) paradicsom (47) parmezán (17) patisszon (2) pesto (2) petrezselyem (38) pisztácia (1) póréhagyma (9) pudingpor (1) pulyka (11) quinoa (3) rák (1) retek (1) rizs (9) rozmaring (6) rukkola (2) saláta (9) sárgarépa (34) sertés (35) sonka (12) sör (2) sóska (3) spárga (5) spenót (15) sütőtök (4) szardella (2) szegfűszeg (1) szerecsendió (4) szezámmag (4) szilva (2) szőlő (2) tárkony (1) tehéntúró (10) tészta (37) tofu (1) tojás (20) tök (6) tonkabab (1) torma (1) tyúk (1) uborka (6) újhagyma (10) virsli (4) vöröshagyma (13) vöröslencse (1) zeller (11) zöldbab (4) zöldborsó (11) zsálya (5) Címkefelhő
süti beállítások módosítása