Hozzávalók (4 személyre):
200 g vörös rizs
200 g paradicsom
200 g kukorica
1 fej vöröshagyma
30 g teavaj
600 g csirkemell
30 g parmezán
só, bors
bazsalikom
Elkészítés:
Az apróra vágott hagymát egy evőkanál olajon üvegesre párolunk. Rádobjuk a rizst, és pár perc pirítás után felöntjük kétszeres mennyiségű vízzel. Ha nagyjából beszívta a vizet, akkor hozzáadjuk az apróra vágott zöldségeket. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, bazsalikommal fűszerezzük. Ha minden megpuhult, akkor levesszük a tűzről, és belekeverjük a vajat és a parmezán sajtot.
Közben egy serpenyőben oldalanként néhány perc alatt megsütjük a csirkemelleket is, és a rizottóval együtt tálaljuk.
1 adag tartalmaz:
energia: 522 kcal
szénhidrát: 56 g
fehérje: 47 g
zsír: 11 g
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.