Hozzávalók (4 személyre):
800 g kacsamell
2 db tojás
3 gerezd fokhagyma
só, bors
1 evőkanál mustár
Worchestershire szósz
2 evőkanál kukorica keményítő
600 g zöldbab
300 g paradicsom
300 g bambuszrügy
Elkészítés:
A húst megmossuk, a tojásokat felverjük, sózzuk, borsozzuk, hozzákeverjük az apróra tört fokhagymát, a mustárt, a szószt és a keményítőt, majd megforgatjuk benne a melleket, és az egészet egy tálba rakjuk. Egy éjszakán át hűtőben tároljuk. A beforgatott húsokat pakoljuk be egy tepsibe, és lefedve, 180 fokon, oldalanként fél órán át süssük.
A zöldbabot megmossuk, megtisztítjuk, és enyhén sós vízben 20 perc alatt puhára főzzük. Közben a paradicsomokat felaprítjuk, a bambuszrügy konzervet lecsepegtetjük. Egy serpenyőben összeforgatjuk a zöldségeket, és a hússal együtt tálaljuk.
1 adag tartalmaz:
energia: 529 kcal
szénhidrát: 21 g
fehérje: 46 g
zsír: 27 g
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.