Hozzávalók (4 személyre):
500 g csirkemell
400 g madárbegy saláta
1 csokor újhagyma
200 g csicseriborsó
szezámmag
Hozzávalók az öntethez:
1 evőkanál cukor
1 teáskanál só
1 mokkáskanál bors
1 evőkanál olívaolaj
2 evőkanál fehérborecet
Elkészítés:
A sózott, borsozott csirkemellet teflonserpenyőben egy evőkanál olívaolajon megpirítjuk. Hagyjuk kihűlni, és utána hozzáadjuk az apróra vágott újhagymát. Összekeverjük az előző este beáztatott és dupla mennyiségű vízben puhára főzött csicseriborsóval és a salátával is. Az öntet hozzávalóit alaposan összerázzuk, és a salátára öntjük. A tetejét megszórjuk a szezámmaggal.
1 adag tartalmaz:
energia: 334 kcal
szénhidrát: 33 g
fehérje: 42 g
zsír: 3 g
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.