Magos csirke áfonyás quinoával

Hozzávalók (4 személyre):

500 g csirkemell
2 db tojás
100 g zsemlemorzsa
magok vegyesen (tökmag, napraforgómag, szezámmag, lenmag)
kevés liszt
150 g quinoa
50 g aszalt vörösáfonya
50 g vaj

babgul: magoscsirke afonyasquinoa - indafoto.hu

Elkészítés:

A húst vastagabb csíkokra vágjuk, sózzuk. A magokat összekeverjük a zsemlemorzsával. A tojásokat felverjük egy tányérban. A húst először a lisztben forgatjuk meg, utána megmártjuk a felvert tojásban, végül pedig a magos morzsába hempergetjük. Közepes hőfokra bő olajat melegítünk, és megsütjük benne a panírozott húsdarabok mindkét oldalát. Közben a quinoát felöntjük kétszeres mennyiségű vízzel, megsózzuk, és fedő alatt kis lángon megfőzzük. Ha kész, még forrón hozzákeverjük a vajat és az áfonyát.

1 adag tartalmaz:

energia: 534
szénhidrát: 51 g
fehérje: 41 g
zsír: 16 g

A bejegyzés trackback címe:

https://160g.blog.hu/api/trackback/id/tr7618765066

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Receptek 160 grammos szénhidrát diétához

Címkék

áfonya (4) ajvár (1) alma (10) ananász (3) avokádó (4) babapiskóta (2) babérlevél (2) bacon (17) bambuszrügy (1) bazsalikom (20) birsalma (2) borsikafű (2) brie sajt (2) brokkoli (7) bulgur (11) burgonya (32) cékla (11) cheddar (3) chili (3) citrom (9) cseresznye (2) csicseriborsó (3) csirke (47) csokoládé (1) cukkíni (20) dió (3) édesburgonya (12) ementáli (7) eper (2) erdei gyümölcs (1) étcsoki (3) fahéj (4) fehérbab (3) fehérbor (2) fehérrépa (13) fekete rizs (2) feta (6) fokhagyma (30) főzőhagyma (1) füstölt sajt (3) gnocchi (1) gomba (30) gouda (3) gránátalma (1) grillsajt (1) gyömbér (4) hal (11) jégsaláta (1) juhsajt (1) juhtúró (3) kacsa (5) kagyló (1) kakukkfű (17) kápia paprika (5) kapor (6) káposzta (12) karalábé (6) karfiol (4) kecskesajt (7) kéksajt (4) kelbimbó (3) kelkáposzta (5) kókusz (3) kolbász (6) köménymag (2) koriander (2) körte (2) kovász (2) krémsajt (1) kukorica (11) kukoricapehely (1) kuszkusz (2) lekvár (2) lencse (3) lenmag (1) liba (2) lilahagyma (3) lime (1) máj (5) majoranna (10) mák (1) mandula (1) mangó (1) mángold (6) marha (7) mascarpone (4) mazsola (4) medvehagyma (4) menta (1) metélőhagyma (5) mexikói zöldségkeverék (2) méz (10) mozzarella (7) mustár (9) napraforgómag (1) narancs (5) oregánó (4) padlizsán (7) papaya (1) paprika (18) paradicsom (47) parmezán (17) patisszon (2) pesto (2) petrezselyem (38) pisztácia (1) póréhagyma (9) pudingpor (1) pulyka (11) quinoa (4) rák (1) retek (1) rizs (9) rozmaring (6) rukkola (2) saláta (9) sárgarépa (35) sertés (35) sonka (12) sör (2) sóska (3) spárga (5) spenót (15) sütőtök (4) szardella (2) szegfűszeg (1) szerecsendió (4) szezámmag (5) szilva (2) szőlő (2) tárkony (1) tehéntúró (10) tészta (37) tofu (1) tojás (21) tök (6) tökmag (2) tonkabab (1) torma (1) tyúk (1) uborka (6) újhagyma (10) virsli (4) vöröshagyma (13) vöröslencse (1) zeller (11) zöldbab (4) zöldborsó (11) zsálya (5) Címkefelhő
süti beállítások módosítása