Hozzávalók (4 személyre):
140 g edami sajt
120 g fafülgomba
100 g gépsonka
8 dl húsleves alaplé
5 dkg vaj
1 csomó petrezselyem
só, bors
Elkészítés:
A megtisztított és felszeletelt gombát forró vajban megpirítjuk, beletesszük és átforgatjuk vele a metéltre vágott sonkát, majd felengedjük a húslevessel. Jól összeforraljuk, ízesítjük, és belekeverjük a reszelt sajtot. A tányéron apróra vágott petrezselyemmel szórjuk meg.
1 adag tartalmaz:
energia: 282 kcal
szénhidrát: 2 g
fehérje: 17 g
zsír: 22 g
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.