Hozzávalók (4 személyre):
700 g tilápia filé
2 gerezd fokhagyma
250 g durumtészta
50 g avokádó krém
só, bors
snidling
petrezselyem
1 db tojás
Elkészítés:
A halfilét ledaráljuk, majd összekeverjük a zúzott fokhagymával, a vágott snidlinggel, a finomra vágott petrezselyemmel, a sóval, őrölt feketeborssal és egy tojással. A masszát jól összedolgozzuk, aztán vizes kézzel tenyérnyi vastag pogácsákat formázunk belőle, majd ezeket ujjnyi vastagra lapítjuk. A fasírtokat egy sütőpapírral bélelt tepsire tesszük, és előmelegített sütőben 20 perc alatt készre sütjük.
Közben megfőzzük a tésztát, összekeverjük az avokádó krémmel, és a frissen sült fasírtokkal együtt tálaljuk.
1 adag tartalmaz:
energia: 517 kcal
szénhidrát: 49 g
fehérje: 47 g
zsír: 15 g
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.