Hozzávalók (4 személyre):
750 g harcsafilé
750 g csiperke
500 g lecsó
100 g bacon
200 g durumtészta
só, bors
pirospaprika
Elkészítés:
A bacont kockára vágjuk. Ennek zsiradékában megpirítjuk a finomra vágott vöröshagymát, majd a gombát. Ha levet engedtek, akkor lehúzzuk a tűzről, és belekeverünk néhány evőkanál édes és egy csipet erős pirospaprikát. Sózzuk, borsozzuk, visszatesszük a tűzre, és beletesszük az egyforma kockákra vágott harcsát. Kevés vízzel felöntjük, és minimális kevergetés mellett addig főzzük, amíg a hal is megpuhul. A sós vízben kifőtt tésztához keverjük a pirított bacont és a harcsával együtt tálaljuk.
1 adag tartalmaz:
energia: 562 kcal
szénhidrát: 51 g
fehérje: 55 g
zsír: 16 g
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.