Hozzávalók (4 személyre):
500 g csiperke
500 g padlizsán
200 g teljes kiőrlésű spagetti
1 gerezd fokhagyma
4 db paradicsom
200 ml főzőtejszín
só, bors
Elkészítés:
A gombát és a padlizsánt megmossuk és meghámozzuk, a végeit levágjuk és kockákra vágjuk. A paradicsomokat is felkockázzuk, a fokhagymát pépesre zúzzuk. Egy nagy serpenyőben felforrósítunk egy evőkanál olíva olajat, és megsütjük benne a zöldségeket. Ha kész ráöntjük a tejszínt, sózzuk, borsozzuk, összeforraljuk.
Közben kifőzzük a makarónit. Leszűrjük, és összekeverjük a szósszal.
Csúnya, de finom fogás. Főleg sok sajttal annak, aki nem diétázik.
1 adag tartalmaz:
energia: 381 kcal
szénhidrát: 52 g
fehérje: 18 g
zsír: 11 g
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.