Hozzávalók (4 személyre):
250 g bulgur
250 g paradicsom
200 g újhagyma
2 csokor petrezselyemzöld
10 levél menta8
só, bors
4 szelet grillsajt
Elkészítés:
Szűrőben átöblítjük a bulgurt, lábasba tesszük, és kétszeres mennyiségű sós vízben puhára főzzük. A paradicsomokat egész apróra felkockázzuk, és a bulgurhoz adjuk. Felkarikázzuk az újhagymát, a száráról lecsipkedjük és finomra aprítjuk a petrezselymet és a mentát, majd az újhagymával egyött a bulgurhoz adjuk. Végül ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. Egy szelet grillsajttal tálaljuk.
1 adag tartalmaz:
energia: 486 kcal
szénhidrát: 51 g
fehérje: 24 g
zsír: 19 g
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.