Hozzávalók (4 személyre):
250 g cékla
250 g sárgarépa
250 g zöldbab
200 g tejföl 12 %
200 g durumtészta
10 g teavaj
1 evőkanál sűrített paradicsom
só, bors
pirospaprika
1 l húsleves alaplé
Elkészítés:
A zöldségeket megtisztítjuk, felkockázzuk, és az alaplében megpároljuk, majd a levéből szószt készítünk a következőképpen: a vajat kikeverjük a tejföllel és a sűrített paradicsommal. Sózzuk, borsozzuk, pirospaprikával ízesítjük. A zöldségeket a szósszal összekeverjük, és főtt tésztával tálaljuk.
1 adag tartalmaz:
energia: 334 kcal
szénhidrát: 52 g
fehérje: 12 g
zsír: 9 g
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.