Hozzávalók (6 személyre):
500 g csirkezúza
1 nagy fej vöröshagyma
4 gerezd fokhagyma
250 g sárgarépa
250 g petrezselyem gyökér
100 g száraztészta
2 evőkanál édespaprika
só, bors
petrezselyem
Elkészítés:
Apróra vágjuk a vöröshagymát, a fokhagymát áttörjük, majd kevés zsiradékon pároljuk. Megszórjuk őrölt pirospaprikával, átkeverjük, öntünk rá egy kis vizet. Rádobjuk a zúzát, ízesítjük sóval, borssal. Fedő alatt majdnem puhára pároljuk. A leveszöldségeket megtisztítjuk, felkarikázzuk, azt is belerakjuk. Felforraljuk, majd a vége előtt 10 perccel hozzáadjuk a tésztát is, és megszórjuk a petrezselyem zölddel.
1 adag tartalmaz:
energia: 186 kcal
szénhidrát: 21 g
fehérje: 19 g
zsír: 2 g
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.