Mustáros lencseleves virslivel

Hozzávalók (4 személyre):

250 g lencse
250 g sárgarépa
250 g juhbeles virsli
1 fej vöröshagyma
3 db babérlevél
4 evőkanál dijoni mustár

Elkészítés:

Megtisztítjuk a lencsét, majd kb. másfél liter hideg vízben felrakjuk főni. Melle dobjuk a meghámozott, de egészben hagyott vöröshagymát, a felkarikázott répát és a babérleveleket. A mustárt kikavarjuk pár evőkanál vízzel, azt is hozzácsurgatjuk a leveshez. Kis lángon addig forraljuk, amíg a lencse meg nem puhul. Közben a virslit felkarikázzuk. Egy serpenyőben kevés zsiradékot forrósítunk, megpirítjuk benne a feldarabolt virslit, hozzáöntjük a leveshez, összeforraljuk. Szükség szerint sózzuk.

1 adag tartalmaz:

energia: 402kcal
szénhidrát: 40g
fehérje: 26 g
zsír: 14 g

A bejegyzés trackback címe:

https://160g.blog.hu/api/trackback/id/tr4418818970

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Receptek 160 grammos szénhidrát diétához

Címkék

áfonya (4) ajvár (1) alma (11) ananász (3) avokádó (4) babapiskóta (2) babérlevél (2) bacon (17) bambuszrügy (1) bazsalikom (20) birsalma (2) borsikafű (2) brie sajt (2) brokkoli (7) bulgur (11) burgonya (33) cékla (11) cheddar (3) chili (3) citrom (10) cseresznye (2) csicseriborsó (3) csirke (49) csokoládé (1) cukkíni (21) curry (2) dió (3) édesburgonya (13) ementáli (7) eper (2) erdei gyümölcs (1) étcsoki (3) fahéj (4) fehérbab (3) fehérbor (2) fehérrépa (13) fekete rizs (2) feta (6) fokhagyma (30) főzőhagyma (1) füstölt sajt (3) gnocchi (1) gomba (32) gouda (3) gránátalma (1) grillsajt (1) gyömbér (4) hal (12) jégsaláta (1) juhsajt (1) juhtúró (3) kacsa (5) kagyló (1) kakukkfű (17) kápia paprika (5) kapor (6) káposzta (12) karalábé (6) karfiol (5) kecskesajt (7) kéksajt (4) kelbimbó (3) kelkáposzta (5) kókusz (3) kolbász (6) köménymag (2) koriander (2) körte (2) kovász (2) krémsajt (1) kukorica (11) kukoricapehely (1) kuszkusz (2) lekvár (2) lencse (4) lenmag (1) liba (3) lilahagyma (4) lime (1) máj (6) majoranna (11) mák (1) mandula (1) mangó (1) mángold (6) marha (7) mascarpone (4) mazsola (4) medvehagyma (4) menta (1) metélőhagyma (5) mexikói zöldségkeverék (2) méz (10) mozzarella (7) mustár (10) napraforgómag (1) narancs (5) oregánó (4) padlizsán (7) papaya (1) paprika (20) paradicsom (49) parmezán (19) patisszon (2) pesto (2) petrezselyem (39) pisztácia (1) póréhagyma (9) pudingpor (1) pulyka (11) quinoa (4) rák (1) retek (1) rizs (12) rozmaring (6) rukkola (2) saláta (10) sárgarépa (39) sertés (36) sonka (12) sör (2) sóska (3) spárga (5) spenót (16) sütőtök (5) szardella (2) szegfűszeg (1) szerecsendió (4) szezámmag (5) szilva (2) szőlő (2) tarhonya (1) tárkony (1) tehéntúró (10) tészta (39) tofu (1) tojás (21) tök (6) tökmag (2) tonkabab (1) torma (1) trappista (1) tyúk (1) uborka (6) újhagyma (11) virsli (6) vöröshagyma (16) vöröslencse (1) zeller (11) zöldbab (4) zöldborsó (13) zsálya (5) Címkefelhő
süti beállítások módosítása