Hozzávalók (4 személyre):
500 g teljes kiőrlésű tortilla lap
300 g frankfurti virsli
500 g csiperke
100 g póréhagyma
100 g sárgarépa
100 ml tejföl
50 g parmezán sajt
petrezselyem
só, bors
Elkészítés:
A megtisztított póréhagymát és csiperkegombát megmossuk, majd felaprítjuk. A virslit vastagon felszeleteljük, kb. 1 evőkanál olajon hirtelen megpirítjuk, majd kivesszük a serpenyőből. A visszamaradt zsiradékon megpirítjuk a póréhagymát és a gombát. Hozzáadjuk a felkockázott sárgarépát, sóval és borssal ízesítjük, majd fedő alatt, kb. 15 percig pároljuk. Hozzáadjuk a tejfölt és a virslit, és összeforraljuk.
A tortillákat megtöltjük a virsliraguval, megszórjuk a parmezánnal, és petrezselyemlevéllel díszítjük.
1 adag tartalmaz:
energia: 396 kcal
szénhidrát: 22 g
fehérje: 24 g
zsír: 23 g
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.