Hozzávalók (4 személyre):
2 db kacsamell
600 g savanyított káposzta
2 fej vöröshagyma
800 g burgonya
2 marék vörösáfonya
só, bors
bbq fűszerkeverék
Elkészítés:
A kacsamellek mindkét oldalát sózzuk, borsozzuk, és bedörzsöljük a fűszerkeverékkel. 180 fokra előmelegített sütőben letakarva, oldalanként fél órán át megsütjük. A savanyú káposztát átmossuk. Kevés kacsazsíron megfuttatjuk a vékonyra vágott vöröshagymát, hozzáadjuk a káposztát, és kevés vizet hozzáöntve készre pároljuk. Amikor már majdnem puha, hozzáadjuk az áfonyát is. Sült burgonyával tálaljuk.
1 adag tartalmaz:
energia: 464 kcal
szénhidrát: 46 g
fehérje: 31 g
zsír: 16 g
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.