Hozzávalók (4 szemályre):
250 g durumtészta
100 g gépsonka
500 g színes paprika
200 g csemegeuborka
150 g majonézes salátaöntet
Elkészítés:
A kockára vágott felvágottat, paprikákat és uborkát összekeverjük a kifőtt tésztával, és leöntjük a majonézes öntettel.
1 adag tartalmaz:
energia: 548 kcal
szénhidrát: 52 g
fehérje: 16 g
zsír: 31 g
A bejegyzés trackback címe:
https://160g.blog.hu/api/trackback/id/tr3318348331
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.