Hozzávalók (4 személyre):
600 g pulykamell
800 g burgonya
100 g bacon
5 gerezd fokhagyma
őrölt kömény
só, bors
Elkészítés:
A burgonyát hasábokra vágjuk, és forró olajban kisütjük. A pulykamellet csíkokra, a bacon-t kockákra vágjuk. A felkockázott bacon-t megpirítjuk, majd hozzáadjuk a húst és az apróra tört fokhagymát. Római köménnyel, sóval és borssal ízesítjük. A hasábburgonyával összekeverve tálaljuk.
1 adag tartalmaz:
energia: 488 kcal
szénhidrát: 40 g
fehérje: 47 g
zsír: 14 g
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.