Libacomb káposztás tésztával

Hozzávalók (4 személyre):

1,2 kg libacomb
só, bors
majoranna
1 kg fejeskáposzta
20 dkg durum nagykocka tészta
csipet cukor

babgul: 407 libacomb kaposztastesztaval - indafoto.hu

Elkészítés:

A libacombokat megmossuk, a húsos felüket jól besózzuk, borsozzuk, és megszórjuk majorannával. Bőrös felükkel lefelé sütőbe tesszük őket, és lefedve 2 óra alatt puhára sütjük. Sütés közben többször locsoljuk meg a kisült zsírral. Leöntjük alóluk a kisült zsírt, majd még fél órán keresztül fedő nélkül pirítjuk a combokat.

A káposzta külső leveleit és torzsáját eltávolítjuk, jól megmossuk, és nagylyukú reszelőn lereszeljük, majd besózzuk, és pár percig állni hagyjuk.

Egy kis libazsírban a cukrot aranysárgára pirítjuk, hozzáadjuk a kicsavart káposztát, és folyamatos keverés mellett jól lepirítjuk. A káposzta akkor van készen, ha víztartalma teljesen elpárolog és színe szép, világosbarna lesz. Ízlés szerint sóval, őrölt borssal fűszerezzük.

A tésztát lobogó sós, olajos vízben kifőzzük, majd leöblítjük és leszűrjük. A kész káposztát óvatosan összekeverjük a leszűrt tésztával, és egy serpenyőben ropogósra pirítjuk. A combokkal együtt tálaljuk.

1 adag tartalmaz:

energia: 866 kcal
szénhidrát: 52 g
fehérje: 68 g
zsír: 43 g

A bejegyzés trackback címe:

https://160g.blog.hu/api/trackback/id/tr6612089119

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Receptek 160 grammos szénhidrát diétához

Címkék

áfonya (4) ajvár (1) alma (12) ananász (3) avokádó (4) babapiskóta (2) babérlevél (2) bacon (17) bambuszrügy (1) bazsalikom (20) birsalma (2) borsikafű (2) brie sajt (3) brokkoli (8) bulgur (11) burgonya (34) cékla (11) cheddar (3) chili (3) citrom (10) cseresznye (2) csicseriborsó (3) csirke (51) csokoládé (1) cukkíni (22) curry (2) dió (3) édesburgonya (14) ementáli (7) eper (2) erdei gyümölcs (1) étcsoki (3) fahéj (4) fehérbab (3) fehérbor (2) fehérrépa (13) fekete rizs (2) feta (6) fokhagyma (30) főzőhagyma (1) füstölt sajt (3) gnocchi (1) gomba (34) gouda (3) gránátalma (1) grillsajt (1) gyömbér (4) hal (12) jégsaláta (1) juhsajt (1) juhtúró (3) kacsa (5) kagyló (1) kakukkfű (18) kápia paprika (5) kapor (6) káposzta (12) karalábé (6) karfiol (5) kecskesajt (7) kéksajt (4) kelbimbó (4) kelkáposzta (5) kókusz (3) kolbász (6) köménymag (2) koriander (2) körte (2) kovász (2) krémsajt (1) kukorica (11) kukoricapehely (1) kuszkusz (3) lekvár (2) lencse (4) lenmag (1) liba (3) lilahagyma (4) lime (1) máj (7) majoranna (11) mák (1) mandula (1) mangó (1) mángold (6) marha (7) mascarpone (4) mazsola (4) medvehagyma (4) menta (1) metélőhagyma (5) mexikói zöldségkeverék (2) méz (10) mozzarella (7) mustár (10) napraforgómag (1) narancs (5) oregánó (4) padlizsán (7) papaya (1) paprika (21) paradicsom (52) parmezán (19) patisszon (2) pesto (3) petrezselyem (39) pisztácia (1) póréhagyma (11) pudingpor (1) pulyka (11) quinoa (4) rák (1) retek (1) rizs (12) rozmaring (6) rukkola (2) saláta (11) sárgarépa (41) sertés (37) sonka (12) sör (2) sóska (3) spárga (5) spenót (16) sütőtök (5) szardella (2) szegfűszeg (1) szerecsendió (4) szezámmag (5) szilva (2) szőlő (2) tarhonya (1) tárkony (1) tehéntúró (10) tészta (39) tofu (1) tojás (22) tök (6) tökmag (2) tonkabab (1) torma (1) trappista (1) tyúk (1) uborka (6) újhagyma (11) virsli (6) vöröshagyma (16) vöröslencse (1) zeller (11) zöldbab (4) zöldborsó (13) zsálya (5) Címkefelhő
süti beállítások módosítása