Hozzávalók (4 személyre):
800 g csirkemell
160 g bulgur
120 g konzerv kukorica
40 g teljes kiőrlésű tönkölybúzaliszt
2 db tojás
120 g élesztő nélküli teljes kiőrlésű panírmorzsa
80 g napraforgó olaj
só, bors
szárnyas fűszerkeverék
Elkészítés:
A csirkét jól megmossuk, feldaraboljuk. Sózzuk, borsozzuk, megszórjuk a fűszerkeverékkel, és bepanírozzuk. Egy serpenyőben olajat forróra melegítünk, és beletesszük a bebundázott csirkedarabokat. Először az egyik oldalát világosbarnára sütjük, majd megfordítjuk a csirkedarabokat, és kis lángon, lassan átsütjük.
A bulgurt kétszeres mennyiségű vízben puhára főzzük. Hozzákeverjük a lecsöpögtetett kukoricát, és a hússal együtt tálaljuk.
1 adag tartalmaz:
energia: 707 kcal
szénhidrát: 52 g
fehérje: 61 g
zsír: 26 g
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.