Hozzávalók (4 személyre):
600 g csirkemell
60 g fokhagyma
100 g bacon
250 g bulgur
só, bors
Elkészítés:
A megtisztított fokhagymagerezdeket félbevágjuk, a húst megtisztítjuk, nagyobb darabokra vágjuk. A kés hegyével lyukakat szúrunk a húsba, beletűzdeljük a fokhagymát, bedörzsöljük sóval és borssal, majd minden darabot egyenként egy szelet baconbe tekerünk. 180 fokos előmelegített sütőben, lefedve kb fél óra alatt pirosra sütjük. Kétszeres mennyiségű vízben főtt bulgurral tálaljuk.
1 adag tartalmaz:
energia: 484 kcal
szénhidrát: 48 g
fehérje: 47 g
zsír: 11 g
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.