Hozzávalók (4 személyre):
800 g csirkecomb
100 ml sör, világos
50 g méz
100 g bacon
700 g édesburgonya
só, bors
majoranna
Elkészítés:
A sört elkeverjük a mézzel, és belefektetjük a húsokat. Kb. 1 óra pihentetés után kivesszük őket, sózzuk, borsozzuk, és beszórjuk majorannával. Egy tepsiben a bacon szeletekkel letakarva, lefóliázva puhára sütjük, majd főtt édesburgonyával tálaljuk.
1 adag tartalmaz:
energia: 567 kcal
szénhidrát: 48 g
fehérje: 48 g
zsír: 19 g
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.