Hozzávalók (4 személyre):
600 g csirkecomb filé
200 g basmati rizs
200 g ananász konzerv
200 g papaya konzerv
só, bors
szójaszósz
méz
Elkészítés:
A rizst sós vízben 20 percig főzzük. A gyümölcskonzerveket lecsepegtetjük és feldaraboljuk. A rizst összekeverjük a gyümölcsökkel.
A csirkecombokat megmossuk, sóval és borssal bedörzsöljük, és bekenjük a szójaszósz és méz keverékével. Olajjal kikenünk egy tepsit, és belefektetjük a combokat. Előmelegített sütőben 180 fokon kb 30 percig sütjük.
1 adag tartalmaz:
energia: 457 kcal
szénhidrát: 59 g
fehérje: 36 g
zsír: 8 g
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.