Hozzávalók (4 személyre):
500 g csirkemell
250 g ananász konzerv
50 g rizsliszt
2 db tojásfehérje
150 g rizs
500 g brokkoli
só, bors
Elkészítés:
A csirkedarabokat megmossuk, szeleteljük, és egy jénai aljába rakjuk, ahol sóval és borssal fűszerezzük, és ráöntjük az ananászszeleteket. A tojásokfehérjéket kissé felverjük, majd belekeverjük a rizslisztet és az ananászlevet, és szintén sózzuk, borsozzuk. Megöntözzük a hússzeleteket az ananászleves tojáshabbal, és lefedve, 180 fokra előmelegített sütőben fél óráig sütjük. Ha elkészült levesszük a fóliát a jénairól és így is pirítjuk kb. 10 percet. Főtt rizzsel és főtt brokkolival tálaljuk.
1 adag tartalmaz:
energia: 423 kcal
szénhidrát: 52 g
fehérje: 42 g
zsír: 4 g
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.