Hozzávalók (4 személyre):
600 g csirkemell
1 db narancs
1 kg brokkoli
1 dl szójaszósz
1 evőkanál olívaolaj
1 gerezd fokhagyma
fahéj, szegfűszeg
5 cm gyömbér
só, bors
Elkészítés:
A csirkemellet csíkokra vágjuk. A narancs kifacsart levét összekeverjük a fűszerekkel, a szójaszósszal, az olajjal, a lereszelt gyömbérrel és a pépesre zúzott fokhagymával. Ebben a pácban érleljük a húsdarabokat egy éjszakán át. Másnap a húsdarabokat kivesszük a pácléből, lecsepegtetjük, és teflonserpenyőben minden oldalukat pirosra sütjük. Párolt brokkolival tálaljuk.
1 adag tartalmaz:
energia: 255 kcal
szénhidrát: 10 g
fehérje: 48 g
zsír: 2 g
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.