Hozzávalók (4 személyre):
800 g édesburgonya
300 g sárga cékla
100 ml salátaöntet kaliforniai paprikával Hellmans
20 g fenyőmag
250 g paraj
200 g feta sajt
Elkészítés:
Az édesburgonyát és a céklát meghámozzuk, feldaraboljuk, és 180 fokra előmelegített sütőben fél óra alatt puhára sütjük. A salátaöntetet a feldarabolt spenóttal óvatosan összeforgatjuk. Tetejére kockázzuk a feta sajtot és a fenyőmagot.
1 adag tartalmaz:
energia: 400 kcal
szénhidrát: 50 g
fehérje: 15 g
zsír: 16 g
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.