Paradicsomos káposzta

Hozzávalók (4 személyre):

1 fej káposzta
6 dl paradicsomlé
3 evőkanál liszt
1 db vöröshagyma
3 evőkanál zsír
só, bors, őrölt kömény
4 db baromfivirsli411 paris kaposzta

Elkészítés:

A káposzta külső leveleit és a torzsát eltávolítjuk, majd megmossuk és vékony csíkokra vágjuk. A hagymát megpucoljuk, felaprítjuk, és a káposztával együtt fazékba tesszük. Öntsünk rá annyi vizet, amennyi ellepi, és főzzük körülbelül 30 percig. Közben ízlés szerint sózzuk, adjuk hozzá a borsot és a köményt.

 Ha a káposzta megpuhult, elkészítjük a rántást. A zsírt felolvasztjuk, beletesszük a lisztet, és kis lángon folyamatosan kevergetjük, amíg zsemleszínű nem lesz. Akkor felengedjük a paradicsomlével, majd a káposztához öntjük. Addig kevergetjük, amíg be nem sűrűsödik. Körülbelül tíz percig főzzük még. Virslivel kínáljuk.

1 adag tartalmaz:

energia: 405 kcal
szénhidrát: 26 g
fehérje: 18 g
zsír: 25 g

A bejegyzés trackback címe:

https://160g.blog.hu/api/trackback/id/tr1514003090

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Receptek 160 grammos szénhidrát diétához

Címkék

áfonya (3) ajvár (1) alma (9) ananász (3) avokádó (3) babapiskóta (2) babérlevél (2) bacon (12) bambuszrügy (1) bazsalikom (17) borsikafű (2) brie sajt (1) brokkoli (5) bulgur (11) burgonya (26) cékla (10) cheddar (3) chili (3) citrom (7) cseresznye (2) csicseriborsó (3) csirke (40) csokoládé (1) cukkíni (17) dió (3) édesburgonya (8) ementáli (7) eper (2) erdei gyümölcs (1) étcsoki (3) fahéj (2) fehérbab (3) fehérbor (2) fehérrépa (11) fekete rizs (2) feta (4) fokhagyma (27) főzőhagyma (1) füstölt sajt (3) gnocchi (1) gomba (27) gouda (3) gránátalma (1) grillsajt (1) gyömbér (3) hal (9) jégsaláta (1) juhsajt (1) juhtúró (3) kacsa (4) kagyló (1) kakukkfű (14) kápia paprika (4) kapor (6) káposzta (11) karalábé (5) karfiol (4) kecskesajt (7) kéksajt (4) kelbimbó (2) kelkáposzta (5) kókusz (3) kolbász (6) köménymag (2) koriander (2) körte (2) kovász (2) krémsajt (1) kukorica (10) kukoricapehely (1) kuszkusz (1) lekvár (2) lencse (3) liba (2) lilahagyma (2) lime (1) máj (4) majoranna (9) mák (1) mandula (1) mangó (1) mángold (6) marha (7) mascarpone (4) mazsola (4) medvehagyma (4) menta (1) metélőhagyma (5) mexikói zöldségkeverék (2) méz (7) mozzarella (6) mustár (8) narancs (4) oregánó (2) padlizsán (5) papaya (1) paprika (15) paradicsom (41) parmezán (17) patisszon (2) pesto (2) petrezselyem (34) pisztácia (1) póréhagyma (8) pudingpor (1) pulyka (7) quinoa (3) retek (1) rizs (8) rozmaring (6) rukkola (2) saláta (8) sárgarépa (30) sertés (30) sonka (12) sör (1) sóska (3) spárga (5) spenót (15) sütőtök (4) szardella (2) szerecsendió (4) szezámmag (4) szilva (2) szőlő (1) tárkony (1) tehéntúró (10) tészta (33) tofu (1) tojás (19) tök (6) tonkabab (1) torma (1) tyúk (1) uborka (6) újhagyma (9) virsli (4) vöröshagyma (10) vöröslencse (1) zeller (10) zöldbab (4) zöldbor (1) zöldborsó (9) zsálya (5) Címkefelhő
süti beállítások módosítása